Heel de dag gratis topvoetbal: mis geen minuut!

Redactie
| 0 reacties
Heel de dag gratis topvoetbal: mis geen minuut!
Foto: © photonews

Ook vandaag staat heel Europa weer bol van het leuke en prettige voetbal. Wist u dat u daar eigenlijk geen minuut moet van missen? Wat hebben we voor vandaag weer allemaal in petto? Het is bijna te veel om op te noemen!

Op de middag (12 uur) kan je Carlos Bacca al aan het werk zien tijdens het duel tussen Sevilla en Levante? Kan de Europa League-winnaar van vorig jaar ook dit weekend winnen en zo voorin blijven meestrijden in de Primera Division? 

Ajax (12.30 uur), Celtic (met Jason Denayer om 13.30 uur), Feyenoord (14.30 uur) vormen uw namiddag om in een aangenaam tijdverdrijf.

Maar er is meer vandaag: om 17.30 uur neemt Dortmund het op tegen het verrassend Gladbach van Thorgan Hazard. Een nieuwe nederlaag in de maak voor de tegenstander van Anderlecht in de CL? En dan is er nog Roma, PSG-Marseille en veel meer ...

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

En ook de rest van de avond kan je voetbal zien via UNIBET TV. Wat dacht je van de matchen uit Nederland, Italië en Frankrijk? Ook deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties