Reactie Lokeren draait lekker: "We vinden elkaar heel makkelijk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Lokeren draait lekker: "We vinden elkaar heel makkelijk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren kende zondagavond geen problemen met Waasland-Beveren en zette de Wase Derby makkelijk naar zijn hand. Hans Vanaken legde meer dan eens fraaie combinaties op de grasmat samen met zijn collega's en was dan ook tevreden met de zege.

“Dit is heel mooi meegenomen zo vlak voor de interlandbreak. De trainer zei nog voor de wedstrijd ‘als we na de heenronde rond de 26 punten schommelen, dan zitten we op schema’, en kijk we klokken exact af op dat aantal. Dus net als de voorbije jaren zit Lokeren op schema”, aldus Vanaken.

Samen met Patosi, De Pauw en Dutra zorgde Vanaken meer dan eens voor knappe en vlotte combinaties op de Lokerse grasmat. “Het loopt inderdaad écht lekker. We vinden elkaar makkelijk en bovendien zijn we ook nog eens efficiënt”, merkt de middenvelder op.

"Fantastisch om op deze manier te winnen"

“Er vallen drie goals uit die acties en met Patosi, De Pauw en Dutra scoren er ook nog eens drie verschillende spelers. Het is fantastisch om op deze manier te winnen in eigen huis.”

Vanaken ziet ook het vervolg van de competitie positief in voor de Waaslanders. “We moeten nu eerst de interlandbreak gebruiken om volledig te herstellen van deze zware periode. We blijven in het spoor van Anderlecht en Club Brugge en wie weet mogen we nu wel hoger mikken dan de voorbije jaren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties