Sprokkels: Moyes weigert Real Sociedad en nummer negen voor Zlatan

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Sprokkels: Moyes weigert Real Sociedad en nummer negen voor Zlatan
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Nummer negen voor Zlatan

Het wordt stilaan traditie: Zlatan Ibrahimovic is nog maar eens verkozen tot Zweeds voetballer van het jaar. Het is al de negende keer dat Ibracadabra de prijs in ontvangst mag nemen. Zlatan won de prijs nu acht keer op rij: sinds 2005 slaagde alleen Ljungberg er nog in de Zweed van een Guldbollen te houden.

Gaitan langer bij Benfica

Nicolas Gaitan heeft zijn contract bij Benfica verlengd. De Argentijn tekende een overeenkomst tot 2018. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Moyes wimpelt aanbod Real Sociedad af

David Moyes werd de voorbije dagen getipt als de nieuwe coach van degradatiekandidaat Real Sociedad, maar heeft het aanbod afgewimpeld. De Schotse oefenmeester is werkloos sinds hij vorig seizoen de laan werd uitgestuurd bij Manchester United.

Larsson gaat aan de slag bij ex-club

Henrik Larsson is niet langer de coach van Falkenberg. De voormalige aanvaller van onder meer Feyenoord en Celtic neemt het roer over bij Helsingborg. En dat is een emotionele keuze: de Zweed beëindigde zijn carrière namelijk bij dezelfde club.

Slechts vier Nederlandse internationals op het veld

Guus Hiddink beleefde geen ideale eerste voorbereidingsdag richting Mexico en Letland. Enkel doelmannen Tim Krul en Kenneth Vermeer en Arjen Robben en Gregory Van der Wiel verschenen op het oefenveld. De rest bleef achter in het krachthonk.

“Ajax heeft akkoord met goudhaantje”

Arkadiusz Milik gaat eerstdaags zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst zetten. De 20-jarige Pool ligt op die manier tot medio 2018 vast in de Amsterdam ArenA.

Hoffenheim houdt been stijf rond Firmino

Roberto Firmino kan rekenen op concrete interesse van VfL Wolfsburg, Liverpool en Atlético Madrid, maar TSG 1899 Hoffenheim heeft geen zin om de 23-jarige Braziliaan te zien vertrekken.

Milan-middenvelder haakt af in Nederlandse selectie

Nigel de Jong geeft verstek voor het internationale tweeluik tegen Mexico en Letland. De middenvelder van AC Milan kampt met een hamstringblessure.

Voormalig aanvaller Lierse opnieuw naar La Liga?

Arouna Koné ligt momenteel onder contract bij Everton FC, maar heeft er – ook al is hij nu geblesseerd – geen zicht op speelminuten. Levante UD denkt eraan om de voormalige aanvaller van Lierse SK terug te halen.

De poppy van Preud'homme

Michel Preud'homme verscheen gisteren in zijn dug-out met een klaproos op de jas gespeld. Door de zogenaamde poppy te dragen, herdenken onder meer de Britten in de maand november de slachtoffers van de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

De Bruyne op de boekenbeurs

Kevin De Bruyne is hot (lees meer) en dat komt zijn biografie Keep it Simple alleen maar ten goede. Vandaag geeft de 23-jarige spelmaker van Wolfsburg tussen 12 en 14 uur een signeersessie op de Antwerpse boekenbeurs. Plaats van gebeuren is de stand van Borgerhoff & Lamberigts, in hal 3 stand 304.

Broers Kawaya en Vertonghen krijgen rood

Een wedstrijd tussen derdeklassers Temse en Hamme haalt doorgaans de nationale media niet, maar gisteren gebeurde er toch is bijzonders. Lance Kawaya en Lode Vertonghen, broers van respectievelijk Andy Kawaya (Anderlecht) en Jan Vertonghen (Tottenham) werden met een rood karton van het veld gestuurd.

Zoon David Beckham naar The Gunners

Arsenal heeft Brooklyn Beckham een contract aangeboden. De 15-jarige zoon van voetballegende David Beckham zette zijn handtekening onder een verbintenis tot het einde van dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties