Skúlason duidelijk: "Willen elke match winnen, ook tegen België"

Skúlason duidelijk: "Willen elke match winnen, ook tegen België"
Foto: © SC

Vanavond speelt België in het Koning Boudewijnstadion tegen Ijsland. Of Olafur Skúlason bij de bezoekers aan spelen zal toekomen is nog maar de vraag, maar hij ziet alvast kansen voor zijn land tegen de Rode Duivels.

Door Aernout Van Lindt

"Natuurlijk kijken we vooral uit naar de match zondag tegen Tsjechië. Dan spelen we tegen de co-leider, we hebben elk 9 op 9. Die match winnen is zeer belangrijk, al zijn we zelf bij winst nog lang niet geplaatst voor het EK. Turkije en Nederland zijn heel sterk, maar presteren voorlopig onder hun niveau."

En toch is ook de match tegen België bijzonder voor Skúlason. De speler van Zulte Waregem is al enkele jaren in ons land en wil graag uitpakken, al is zijn speelkans gehypothekeerd door een aanval van griep gisteren. Hij werd toen alvast afgezonder om de medemaats niet te besmetten.

"We willen elke match winnen, ook tegen België", aldus de middenvelder van Essevee. "We hebben het vertrouwen te pakken en hebben nog geen goals geslikt in onze EK-campagne. We spelen vanuit een goede organisatie en kunnen er stevig en snel uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties