Reactie Invaller De Smet breekt opnieuw de match open: "Da's de bedoeling, hé"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Invaller De Smet breekt opnieuw de match open: "Da's de bedoeling, hé"
Foto: © Photonews

Na zijn glansprestatie in de derby tegen Zulte Waregem zorgde Stijn De Smet ook nu meteen voor gevaar tijdens zijn invalbeurt. Een rush van veertig meter leverde de eerste goal van de match op.

Sander De Graeve in Luik

Voor Stijn De Smet was het zijn eerste actie van de match. Niet slecht opgewarmd, dus. "Ik moet zeggen dat ik toch even over mijn toeren ging", geeft de aanvallende middenvelder van Kortrijk aan. "Het was een mooie actie en er kwam een goal van."

Standard was nergens, zag ook De Smet. "Die goal heeft ons op weg gezet naar een makkelijke avond. In het begin konden ze dreigen op stilstaande fases, maar in de tweede helft hielden we makkelijk stand."

Makkelijke avond

Kortrijk komt, voorlopig, de top-vier binnen. "Het loopt goed en het zit ons af en toe ook mee. Ik hoop dat we het kunnen vasthouden en dat we er met Nieuwjaar nog steeds staan. Onze kern is nu ook zo goed als volledig fit." Daar knelde het schoentje in het begin van het seizoen.

De Smet ziet het rooskleurig in voor de Veekaa. "We zetten nu een mooie reeks neer tegen toch niet de minste ploegen. Hopelijk kunnen we voor de verrassing zorgen dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties