Reactie Vazquez vermijdt blauw-zwarte nederlaag: "En we moeten gelukkig zijn met dit puntje"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Vazquez vermijdt blauw-zwarte nederlaag: "En we moeten gelukkig zijn met dit puntje"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Vazquez stond vanmiddag twee keer aan het kanon en bezorgde Club Brugge op die manier een puntje in de topper tegen RSC Anderlecht. "Maar het is vooral belangrijk dat we nog steeds aan de leiding staan."

Cédric De Volder in Anderlecht

  • Vazquez pakt punt met twee doelpunten
  • 1: "Davy De fauw liep uitstekend in de weg"
  • 2: "Ik ken Silvio Proto en weet dat hij een stapje zet"

"Wat een wedstrijd!", valt Victor Vazquez met de deur in huis. "Ik vond Club heel goed voetballen in de eerste helft, maar na de koffie zijn we te slap begonnen. Al moeten we op het einde wel gelukkig zijn met dit puntje. Het verlies werd nipt vermeden, hé."

En blauw-zwart mag Victor Vazquez danken. De Catalaan tekende voor beide doelpunten. "Normaal gezien probeer ik onze grote jongens te zoeken", legt Vazquez het eerste doelpunt uit. "Maar deze keer ging Davy De fauw goed in de weg lopen."

Het is duidelijk dat de vermoeidheid speelde

"Bij het tweede doelpunt had ik het allemaal in gedachten", gaat Vazquez verder. "Ik ken Silvio Proto ondertussen en ik weet dat hij telkens een stapje vooruit zet. Het is leuk dat het twee keer is gelukt om te scoren. We trainen namelijk heel veel op stilstaande fases."

Al was de vermoeidheid bij Club - en vooral bij Vazquez - duidelijk te merken. "Het is duidelijk dat de vermoeidheid speelde", besluit Vazquez. "En het is vooral jammer dat José Izquierdo in de eerste helft niet kan scoren. Zo'n foutjes betaal je cash in topwedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties