Praet werd overgeslagen, Anderlecht draait niet: "Ik kreeg de bal niet"

Praet werd overgeslagen, Anderlecht draait niet: "Ik kreeg de bal niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Praet speelde sterk tegen Club Brugge, maar vooral in de tweede helft dan. In de eerste worstelde hij omdat hij te veel moest lopen zonder een bal te zien. Maar Anderlecht vergat dat het beter voetbalt als Praet in het spel betrokken wordt.

Praet zag zelf ook dat hij amper aangespeeld werd. "Ik had het 20-25 minuten moeilijk, maar ik raakte ook amper een bal. Ik maakte de juiste loopacties, maar kreeg geen enkele bal toegespeeld", vond Praet. "De maats speelden de bal te weinig af."

In de tweede periode ging het beter. "Ik heb hen gezegd dat ik de bal moest hebben", zei Praet. "En toen ik die had, ging het beter. Die goal? Ik wist zelfs niet dat de bal van Deschacht kwam. Ik nam hem aan en zag het gaatje."

Assists zaten wel goed, eerste goal doet deugd

Voor Praet zijn eerste competitiegoal van het jaar pas. "Ja, dat doet wel deugd. Ik heb er lang genoeg op moeten wachten. Ik dacht even dat het zoals tegen Galatasaray ging gaan: tegen de twee palen en weer eruit. Daarom wachtte ik ook even met juichen."

"Qua assists zit het wel goed en ik ben dus beslissender geworden, enkel die goals ontbraken. Nu is dez ban gebroken. Maar hopelijk is dat probleem aan mijn rechterbeen snel opgelost, want ik heb pijn als ik moet voorzetten of trappen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties