Hasi roept steeds luider: "Ik red het niet met deze kern"

Hasi roept steeds luider: "Ik red het niet met deze kern"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi kijkt met schrik naar de maanden januari en februari. Met wat geluk heeft hij geen geblesseerden, maar er vertrekken wel vijf spelers naar de Afrika Cup. En dus moet er versterking bijkomen.

Johan Walckiers in Neerpede

Dat er een verdediger moet bijkomen, heeft Hasi al tot in den treurnis herhaald. "En die moet er zijn op 4 januari, zodat hij op 5 januari mee op stage kan", benadrukte de coach van Anderlecht. Van Buyten? Nee, hij is een te grote persoonlijkheid om nog op zijn beslissing terug te komen. Een bepaalde verdediger van Lokeren? Ik spreek niet over namen", wou hij niet ingaan op een slim gestelde vraag van een collega.

Januari is niet de ideale maand om transfers te doen

En ook een aanvaller wil hij er graag bij. "Of we spitsen uit de Belgische competitie in het oog houden? Tuurlijk, je gaat eerst bij de buren loeren voor je naar het buitenland trekt. Er zijn wel een paar aanvallers die ik er bij wil hebben", knipoogde hij. "Maar als je onze manager hoorde die de prijzen maal drie doet, zullen de andere clubs dat ook wel doen."

Met Mbemba, Conte, Cyriac en Acheampong mist hij straks vier belangrijke speler in de belangrijke januari en februari-maanden. "Met deze kern red ik het niet", geeft hij toe.

"Maar dat weet het bestuur ook en ze willen ook kampioen spelen. We zijn met heel wat namen bezig, maar eigenlijk is januari niet de ideale maand om transfers te doen. Ofwel zijn de spelers vrij en hebben ze geen ritme ofwel zijn ze heel duur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties