Reactie Aanvoerder Hubert bijzonder blij na 6 op 6: "Eindelijk een veiligere plaats"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Aanvoerder Hubert bijzonder blij na 6 op 6: "Eindelijk een veiligere plaats"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren ging vrijdagavond met de volle buit aan de haal uit het Kuipje. Aanvoerder David Hubert is bijzonder gelukkig dat zijn team zo stilaan aansluiting vindt met de middenmoot in het klassement.

Door Robby Morren

"Dit waren voor ons drie gouden punten", blikt Hubert terug. "We komen nu stilaan mooi in de middenmoot terecht, een plaats waar wij met Waasland-Beveren verdienen te staan."

Na de mooie 6 op 6 tegen Moeskroen en Westerlo wil Hubert zijn troepen scherp houden. "Vrijdag speelden we met de juiste mentaliteit, iedereen is 90 minuten lang blijven vechten. Ik hoef je niet te vertellen dat die 6 op 6 heel veel deugd doet."

Met vertrouwen op dit elan verder gaan tegen Charleroi

"Dit seizoen wonnen we al enkele keren op de momenten dat het echt moest, maar het vervolg was niet altijd even goed. We staan nu op een iets veiligere plaats. We hebben nu vertrouwen opgedaan en moeten trachten op dit elan verder te gaan tegen Charleroi."

"We kunnen die wedstrijd nu rustig voorbereiden, er staat wat minder druk op. Charleroi is in goede doen, maar wij zullen vol voor de drie punten gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties