Reactie Buysse toch niet helemaal tevreden met knap punt: "Eigenlijk moesten we winnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Buysse toch niet helemaal tevreden met knap punt: "Eigenlijk moesten we winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge kreeg van Sinterklaas een punt op bezoek bij Sporting Lokeren. De thuisploeg verkwanselde een pak kansen en Cercle kon profiteren. Buysse hoopte achteraf toch op meer.

Sander De Graeve in Lokeren

Cercle Brugge pakte een onverhoopt punt op Daknam. "Ik denk dat Lokeren misschien wat vermoeid was door de vele wedstrijden, maar ook door ons toedoen kwamen ze er niet uit. We stonden goed in de organisatie en de bal wou er gewoon niet in voor hen", aldus Bart Buysse.

Zie niet in waarom we niet kunnen winnen tegen RMP

Toch is hij niet helemaal tevreden. "Als je als thuisploeg hier zo komt spelen en de bal wil er niet in voor hen, dan moet je eigenlijk de drie punten pakken. Dat hebben we niet gedaan en dat vind ik jammer. We hebben zeker de kansen gehad. We zijn blij met het punt, maar er zat meer in."

Tegen de betere ploegen lukt het wel voor Cercle. "Zij willen altijd het spel maken en daar houden we wel van. Dan kunnen we goed in de organisatie blijven en tegenprikken. Tegen de top-zes lukt dat goed. Tegen Mouscron-Péruwelz zal dat thuis wel moeilijker zijn, maar ik zie niet in waarom we niet kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties