Deze Belgen lieten van zich horen in Europa!

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Deze Belgen lieten van zich horen in Europa!
Foto: © Photonews

Elk weekend kijkt onze redactie over de landsgrenzen naar de Belgen die het meeste indruk maakten. De opvallendste rol was weggelegd voor Jelle Vossen, die zijn neus voor doelpunten eindelijk teruggevonden heeft!

Jelle Vossen

Afgelopen weekend was hét weekend van Jelle Vossen. De Limburger voetbalde alle zorgen en kritiek van zich af. Hij kon voor het eerst de netten doen trillen bij zijn nieuwe club Middlesbrough. Vossen deed het meteen in Messi- en Ronaldo-stijl: met een hattrick!

Thorgan Hazard

De broer van Eden kende een moeilijke start bij Borussia Mönchengladbach, maar lijkt stilaan zijn draai te vinden in de Bundesliga. De Gouden Schoen liet zijn eerste competitiedoelpunt optekenen en was ook nog eens goed voor een assist!

Kevin De Bruyne

Nog meer Belgisch succes in Duitsland. Dat Kevin De Bruyne schittert bij de Wolven zijn we stilaan gewoon. De Rode Duivel liet het openingsdoelpunt van Wolfsburg optekenen.

Jan Vertonghen

Vorige week kreeg Jan Vertonghen nog bakken kritiek na een belabberde prestatie tegen Chelsea. De Rode Duivel herpakte zich tegen Crystal Palace en hielp mee de nul houden tegen Crystal Palace.

Christian Benteke

Christian Benteke lijkt helemaal terug. De spits speelde een geweldige wedstrijd tegen Leicester City. Scoren lukte niet, maar hij leverde wel een geweldige assist af voor Alan Hutton.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties