Hasi wil nog een reactie zien: "Te veel babbelen is niet goed, op het veld moet het gebeuren"

Hasi wil nog een reactie zien: "Te veel babbelen is niet goed, op het veld moet het gebeuren"
Foto: © SC

Besnik Hasi zei het maandag al en herhaalde het nog eens: "Geen woorden maar daden", zei hij voor de wedstrijd tegen Oostende. "Dortmund was goed, maar nu wil ik een reactie in de competitie zien."

Johan Walckiers in Neerpede

Dortmund heeft immers niet alles goedgemaakt. Leander Dendoncker had even voor de persconferentie van Hasi ook gezegd dat de spelersgroep de koppen bij elkaar had gestoken. "Dat is allemaal leuk, maar ik moet het eerst zien", toonde Hasi zich sceptisch. "Te veel babbelen is ook niet goed. Ze moeten het tonen op het veld."

Waarschijnlijk speelt Hasi tegen Oostende ook met een heel jonge middenveld: Tielemans-Dendoncker-Praet. "Waarom zou ik dat niet durven? Ik heb al veel gedurfd dit seizoen. Leander heeft punten gescoord. En niet alleen tegen Dortmund."

Nog nooit zo boos geweest

Maar Hasi benadert de wedstrijd wel voorzichtig. "Ze hebben een paar snelle jongens met Canesin en Ruiz, Berrier kan de bal neerleggen waar hij wil, vooraan staat er een sterke pivot, op het middenveld hebben ze met Siani en Jali twee hele goeie en achteraan staan stevige jongens. Het zal zeker niet makkelijk worden. Maar we moeten de drie punten pakken! Punt!"

Want Anderlecht heeft wat goed te maken. "Na Arsenal heb ik mijn jongens gezegd hoe trots ik op hen was, na Moeskroen hoe beschaamd en ontgoocheld ik was. Ik ben al een paar keer boos geweest in mijn leven, maar nog nooit zo als na die match van vorige zaterdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties