Wenger slikt kritiek als gentleman: "Nee, ze moeten stadion niet naar mij vernoemen"

Wenger slikt kritiek als gentleman: "Nee, ze moeten stadion niet naar mij vernoemen"
Foto: © photonews

Arsène Wenger ligt zwaar onder vuur bij de fans van Arsenal. Deze week kreeg hij nog een scheldtirade over zich heen op weg naar het station. De Franse manager meent dat hij zich door de moeilijke periode moet knokken op een beheerste manier.

Wenger is al twee decennia lang de manager van Arsenal, maar moet nu heel wat slikken. "Ik denk dat de samenleving zo in elkaar steekt heden ten dage. Iedereen staat constant terecht. Het is zoals het is. Je moet er mee omgaan. Ik ben van mening dat je met 'zero tolerance' moet kijken naar mensen die geen respect hebben."

"Je wilt respect in de samenleving en je wilt wettelijk vastleggen dat iedereen met respect wordt behandeld. Iedereen heeft het recht om gerespecteerd te worden. Ik denk niet dat er iemand is die het leuk vindt om geen respect te krijgen."

Stadion niet naar mij vernoemen

Alan Pardew stelde al voor om het stadion van Arsenal naar Wenger te vernoemen. "Ik verdien dat niet. Het enige wat ik wil is het goed doen voor deze club, dat probeert ik altijd te doen", aldus de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties