Reactie Kortrijk onderuit na blunders ref: "Menselijke fout zeker?"

Bart Hermans
| 0 reacties
Kortrijk onderuit na blunders ref: "Menselijke fout zeker?"
Foto: © Photonews

Stijn De Smet was teleurgesteld na de nederlaag op Racing Genk. Kortrijk zag twee geldige doelpunten door de neus geboord waardoor het met zware 3-0 cijfers richting West-Vlaanderen moest.

Bart Hermans in Genk

“We zijn heel goed gestart maar konden door verschillende redenen niet scoren.” Kortrijk werd twee geldige doelpunten onthouden. “Bij die eerste was ik degene die de pass gaf op Chevalier. Ik wist bijna zeker dat dat geen buitenspel was. Bij die tweede was ik even verrast als de rest van het stadion. We zullen het maar een menselijke fout noemen zeker?”

In de tweede helft was het snel over en out voor Kortrijk. “We kwamen heel slap uit de kleedkamer. Ik heb er ook geen verklaring voor. Die twee doelpunten op vijf minuten tijd deden ons wel dood.” De Smet vond het een te zware nederlaag. “We hadden meer verdiend en de score is overdreven.”

Kortrijk moet volgende speeldag op bezoek bij Sporting Lokeren. “Weer een moeilijke uitwedstrijd. Vermits op het moment de zevende maar op vier punten staat is het nodig om ook daar proberen drie punten te gaan rapen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties