Redding Essevee nabij, nu Beker: "Nooit gezegd dat we dat gingen laten schieten!"

Redding Essevee nabij, nu Beker: "Nooit gezegd dat we dat gingen laten schieten!"
Foto: © photonews

Met drie punten extra in de buidel is de doelstelling voor de winterstop (22 punten) nu al bereikt voor Essevee. Operatie redding lijkt een succes te gaan worden, dus kan de focus ook terug op de Beker komen te liggen. Hoewel, terug? "We hebben nooit gezegd dat de Beker niet belangrijk was."

Door Aernout Van Lindt

"Het gaat heel leuk worden tegen Anderlecht", wrijft Idrissa Sylla zich al in de handen. "Het is aan ons om zeker de heenwedstrijd te winnen om met een goed gevoel naar de terugmatch uit te kijken."

En dus is de opdracht simpel, ook al zal het vermoedelijk weer een frisse avond worden woensdag: "Het zal een warme match en atmosfeer worden", kirt de spits van Essevee. 

Ook Sammy Bossut ziet het zitten: "Een goede uitslag? Dat is een thuiszege, zonder tegendoelpunten. 1-0 voldoende? Gohja, we zien wel", aldus de goalie.

Match tegen Anderlecht kan vertrouwen schenken

Of de Beker opnieuw een doel is nu de 22 punten zijn bereikt? "De Beker blijft belangrijk, we hebben nooit gezegd dat we het gingen laten schieten hé."

"Je staat met 11 op een veld en dan speel je nooit om te verliezen. Een goed resultaat tegen Anderlecht kan ons ook vertrouwen schenken voor de andere opdrachten in 2014."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties