Hasi toch tevreden: "Maar ik vind het spijtig voor Dendoncker"

Hasi toch tevreden: "Maar ik vind het spijtig voor Dendoncker"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi toonde zich - ondanks een zwakke wedstrijd van zijn ploeg - toch tevreden op de persconferentie na Waasland-Beveren. "Drie punten zijn nu het belangrijkste en dan vakantie", liet hij weten.

Johan Walckiers in Beveren

Wel zal hij drie jongens moeten missen tegen Westerlo: Dendoncker, Defour en Mbemba. Alledrie kregen ze een schorsing aan hun been door gele kaarten. "Vooral voor Dendoncker vind ik het spijtig, want hij was goed bezig. Hij heeft een schitterend positiespel en speelde goeie matchen. Hij verdiende die gele kaarten ook niet. Ze waren alletwee vrij zwaar vond ik."

"Mbemba zijn gele kaart was wel terecht en die van Defour zag ik niet goed, maar ik denk niet dat er veel aan de hand was. Hoe ik die allemaal ga vervangen? We hebben nog een paar jongens bij de U15. (lacht) Nee, serieus, we hebben nog spelers en het zou niet eerlijk zijn om nu te zeggen dat we verzwakt zijn. Zij moeten het bewijzen."

De instelling zat goed

Hasi zag zijn ploeg geen goeie match spelen. "Maar de drie punten zijn verdiend. De instelling zat goed en daar ben ik tevreden over. Niet zoals de twee vorige verplaatsingen. Qua spel hadden we sneller moeten spelen. Waasland-Beveren kon altijd in de organisatie terugkeren. En daarna gingen we veel te veel in hun spel mee. Met lange ballen enzo..."

"Op de tegenaanval speelden we het ook niet goed. En dan blijft er altijd de mogelijkheid dat er een bal goed valt voor hen. Maar een compliment voor de tegenstander: ook zij hebben alles gegeven en het ons heel moeilijk gemaakt", besloot Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties