Opmerkelijk: Gent-fans willen 'gerust wat bijleggen' om sterspeler terug te halen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 42 reacties
Opmerkelijk: Gent-fans willen 'gerust wat bijleggen' om sterspeler terug te halen
Foto: © photonews

Bij Gent viel de naam Bryan Ruíz al enkele keren, maar de Costa Ricaan zou voor de Buffalo's niet haalbaar zijn. Enkele fans kwamen in actie en willen bijleggen om de aanvaller terug naar Gent te halen.

Bryan Ruíz heeft al zijn eigen toog in de Ghelamco Arena, maar als het van het merendeel van de supporters afhangt, komt hij ook terug bij AA Gent voetballen. Één probleem: Ruíz zou onhaalbaar zijn voor de jongens uit de Ghelamco Arena.

Een fan kwam op een lumineus idee. Hij startte een Facebook-pagina op om geld in te zamelen. De pagina getiteld 'Ik wil gerust 50 euro bijleggen om Bryan Ruíz terug naar Gent te halen', kreeg op dik drie uur tijd al meer dan 750 likes. Omgerekend kunnen ze dus al 37.500 euro bijleggen voor de transfer.

Ruíz brak na een lange periode op de bank volledig door bij AA Gent. Na enkele sterke seizoenen maakte hij de overstap naar FC Twente en werd daar topschutter. Fulham kwam aankloppen, maar die overgang werd geen succes. Ruíz zat vaak op de bank en degradeerde vorig seizoen naar tweede klasse.

Ook Ante Puljic is ervoor te vinden

Omdat ook wij geen tegenstander zijn van een terugkeer van Ruíz op de Belgische velden geven we de link voor de pagina HIER mee. Leuk detail, ook Ante Puljic gaf zijn steun al voor de pagina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties