Reactie Enorme ontlading bij Malinwa: "We hadden recht op deze overwinning"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Enorme ontlading bij Malinwa: "We hadden recht op deze overwinning"
Foto: © Photonews

KV Mechelen won vanavond met het kleinste verschil van Royal Mouscron Péruwelz. De doelpuntenproductie stokte wederom bij de thuisploeg, maar in de slotfase buffelde Seth De Witte de verlossing tegen de touwen.

Cédric De Volder in Mechelen

Het leek nochtans opnieuw een nuloperatie te gaan worden voor KV Mechelen. De Maneblussers legden de voorbije weken dan wel goed voetbal op de mat, maar zakten in het klassement door het gebrek aan doelpunten. Ook vanmiddag stond Dame Fortuna niet meteen aan hun zijde.

"Dat begon uiteindelijk toch in het achterhoofd te spelen", geeft Seth De Witte toe. "Ook al zou het niet mogen. Wat ik precies dacht toen ook Tim Matthys het doelhout trof? Dat het uiteindelijk wel eens zou lukken."

Dat gebrek aan doelpunten begon uiteindelijk toch in het achterhoofd te spelen

"Maar we hadden recht op deze punten", verklaart de aanvoerder de enorme ontlading na zijn doelpunt. "Deze keer had ik het geluk om een doelpuntje te scoren, maar hopelijk loopt het na de winterstop vlotter."

De driepunter was nodig voor Malinwa. De kloof met Cercle Brugge bedroeg voor de wedstrijd amper vijf puntjes. "Maar ik denk niet dat we ons zorgen hoeven te maken. Dat hebben we de voorbije weken bewezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties