Ook Van Geneugden ligt op de keien

Ook Van Geneugden ligt op de keien
Foto: © Photonews

Het huwelijk van Ronny Van Geneugden en Waasland-Beveren is op een scheiding uitgelopen. Het contract van de coach werd door de club na tegenvallende resultaten met onmiddellijke ingang verbroken. Het is al het tweede trainersontslag in twee dagen in de Jupiler Pro League.

Waasland-Beveren telde een paar weken geleden nog zeven punten voorsprong op de rode streep, maar - mede door de nederlaag van afgelopen zaterdag bij Cercle Brugge - die voorsprong is ondertussen gesmolten als sneeuw voor de zon. 

En die tegenvallende resultaten (0 op 9 de laatste weken in belangrijke duels) is hem - samen met de makke prestaties op het veld - fataal geworden.

Geen andere keuze

"Ook de spelers zullen daartoe op hun verantwoordelijkheden worden gewezen", laat de club optekenen in een persbericht. "We gaan nu snel mogelijk bekijken wie de club verder sportief moet leiden dit seizoen.

"Het clubbestuur wenst Ronny Van Geneugden te danken voor zijn inzet van de afgelopen maanden. Hij heeft steeds blijk gegeven van veel werklust, maar gezien de recente resultaten kon de club niet anders dan tot deze beslissing over te gaan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties