Mitrovic, topspits of probleemspits?

Robby Morren
Robby Morren
| 48 reacties
Mitrovic, topspits of probleemspits?
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Aleksandar Mitrovic is nog jong en krijgt het gewicht van de paars-witte aanval op zijn schouders. Een niet te onderschatten taak, daar zijn we het volmondig mee eens. Maar de Serviër moet toch dringend wat aan zijn attitude gaan doen.

Door Robby Morren

De incidenten met Mitrovic stapelen zich in sneltempo op. Reken maar dat men daar bij Anderlecht, een club die stijl en klasse hoog in het vaandel draagt, niet gelukkig mee is. De beloftevolle Serviër moet dringend zorgen dat hij een topspits wordt en geen probleemspeler.

In mei 2014 werd hij uitgesloten voor een reactie tegenover Engels in de topper tegen Club Brugge. “Zoiets zal me niet snel meer overkomen. Als ik nu gefrustreerd raak door de vele tikken die ik krijg kijk ik gewoon de andere kant op”, vertelde hij een half jaar geleden.

Hoe verklaart hij dan de elleboogstoot aan Westerlospeler Godeau? Dat Anderlecht niet gelukkig is met een schorsing van 3 speeldagen voor zijn aanvalsleider is logisch. Mitrovic laat zijn team in de steek en stelt zichzelf en zijn club in een slecht daglicht. Het siert Anderlecht dat het de schorsing aanvaardt.

Van spuwen tot overgewicht

Spuwen naar Brugse supporters, opvallende kapsels, vieren met de tong opvallend uit de mond, met overgewicht terugkeren bij de club. Het wordt dringend tijd dat de aanvaller enkel het nieuws nog haalt met zijn prestaties.

“Ik ga met Mitrovic praten”, maakte Silvio Proto wereldkundig. Wellicht is hij niet de eerste die een poging onderneemt om de aanvaller wat levenswijsheid bij te brengen. We duimen dat hij erin slaagt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties