Chelsea, zonder Courtois, opnieuw alleen aan de leiding

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Chelsea, zonder Courtois, opnieuw alleen aan de leiding
Foto: © SC

Chelsea staat weer alleen aan de leiding in de Premier League. The Blues hielden tegen Newcastle de drie punten thuis, terwijl Everton de landskampioen twee punten afsnoepte.

Chelsea 2-0 Newcastle United

Geen Thibaut Courtois onder de lat bij Chelsea. Zijn blessure aan de duim was nog niet helemaal genezen en men wilde geen risico nemen. Ook zonder onze nationale doelman behaalden Hazard en co een vrij eenvoudige zege. Oscar opende kort voor de pauze de score en na de pauze pikte ook Diego Costa nog zijn doelpunt mee. Dit keer was Oscar de aangever van dienst. 

Everton 1-1 Manchester City

Slechts één Belg aan de aftrap ook in Goodison Park. Kompany startte op de bank bij de bezoekers, net als Mirallas bij de thuisploeg. Everton zit momenteel in een dramatische vorm, maar pakte tegen de landskampioen toch een mooi resultaat. Fernandinho bracht City in de 74e minuut op voorsprong, maar enkele minuten later hingen de bordjes alweer in evenwicht. Naismith sleepte een punt uit de brand voor de thuisploeg. Het had zelfs nog mooier kunnen zijn voor Everton, maar Hart hield Lukaku van een treffer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties