Vazquez wil antwoorden met de voeten: "Ik zal Club Brugge naar de titel leiden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Vazquez wil antwoorden met de voeten: "Ik zal Club Brugge naar de titel leiden"
Foto: © Photonews

Victor Vazquez moest in de strijd om de Gouden Schoen nipt de duimen leggen voor Dennis Praet. De Catalaan kwam uiteindelijk vijf puntjes te kort om de prijs op zak te steken. "Eigenlijk moet ik ook trots zijn op mijn prestatie."

Cédric De Volder in Lint

Victor Vazquez toonde zich alleszins groots in de nederlaag. De Catalaan ging Dennis Praet meteen na de bekendmaking van het resultaat feliciteren en had ook enkele mooie woorden in petto voor de Gouden Schoen.

"Dennis verdient de prijs misschien meer dan mij", aldus Vazquez. "Maar dat komt dan vooral omdat hij meer wedstrijden heeft gespeeld. Ik verlies met amper vijf puntjes op zes maanden, hé. Dat is iets om trots op te zijn. En volgend jaar is het dan misschien mijn beurt."

Vazquez heeft al meteen een nieuw doel: Club Brugge naar succes leiden. "Ik voel me goed als ik het voortouw kan nemen. Club moet dit seizoen iets winnen, de club heeft het nodig."

Club Brugge moet dit seizoen iets winnen, de club heeft het nodig

"Ik zal Club Brugge dit seizoen naar de overwinning in het kampioenschap loodsen", besluit Vazquez met een knaller. "Of dat de perfecte revanche zou zijn? Ja, inderdaad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties