De stats bewijzen het: Stojanovic was níet de oplossing!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
De stats bewijzen het: Stojanovic was níet de oplossing!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stanley Menzo moest al heel vroeg in het seizoen zijn biezen pakken bij Lierse. Aad De Mos gaf onlangs al aan dat het niet de beste beslissing was van Maged Samy en co. Wij leggen de stats nogmaals naast elkaar.

Aantal punten: status quo

Menzo haalde in zes wedstrijden vier punten, Stojanovic pakt uit met een tien op 48. Bij de Nederlander tellen we 22% van de punten, Stojanovic moet het met iets minder stellen. Onder zijn bewind sleepte Lierse bijna 21% van de punten binnen. Licht, maar verwaarloosbaar voordeel voor Menzo dus.

Goals gemaakt: Stojanovic haalt het

Onder het leiderschap van Menzo scoorden de Pallieters vier goals in zes wedstrijden. Gemiddeld 0,66 goals per wedstrijd dus. Niet om over naar huis te schrijven en bij Stojanovic is het ook al iets beter. Exact één goal per wedstrijd kregen de jongens in geel en zwart tegen de touwen.

Goals tegen: Dra-ma-tisch onder Stojanovic

Het is bij de tegendoelpunten dat het schoentje knelt bij Stojanovic. De poorten gingen wagenwijd open in de laatste weken. 41 goals vlogen er binnen, dat zijn er meer dan 2,5 per wedstrijd. Bij Menzo ging de knip er wat vaker op. Zo'n anderhalve goal ging per match tegen de touwen in het verkeerde doel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties