Wie haalde het team van de week?

Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Deze week konden we voor de gemakkelijkheidsoplossing kiezen en gewoon het elftal van KV Kortrijk in het team van de week gieten. Uiteindelijk bleek dat toch een brug te ver en halen twee Kerels het elftal. Kijk snel wie er nog bij is.

Doel

Achterin hadden we deze week meerdere opties. Laszlo Köteles hielp Racing Genk aan een punt bij Lokeren en Kujovic maakte een degelijke terugkeer na een zware ziekte. Toch was het Sammy Bossut die er bovenuit stak. Hij pakte de pogingen van Ibou en Oumaro en dook goed in de voeten van Vukusic.

Verdediging

Achterin kiezen we voor vier man. Obradovic had een groot aandeel bij het doelpunt van KV Mechelen bij competitieleider Club Brugge, maar het was Seth De Witte die de show stal. Wat een prestatie van de centrale verdediger van Malinwa.

Verder kon ook Fabrice N'Sakala ons bekoren. Tegen een weliswaar erg zwak Lierse was hij op geen foutje te betrappen. Tot slot vecht ook Mitch Apau zich naar een plek in het team na een goeie pot tegen Standard.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we op de zes voor Leander Dendoncker. Wat een match speelde hij, zeg. Hij was veruit de beste man op het middenveld bij Anderlecht. Met Defour en Tielemans naast je geen sinecure.

Daarvoor zetten we drie aanvallende pionnen. Hans Vanaken was geweldig op een slecht veld tegen Racing Genk en Alessandro Cordaro beleefde een droomdebuut bij Essevee. Een goal en een assist, knap. Daarnaast kunnen we niet om Thomas Matton heen. Hij was weergaloos in de 1-7 tegen Oostende.

Aanval

Voorin hebben we nog één van de musketiers van Yves Vanderhaeghe. Er stond geen maat op Teddy Chevalier in die pandoering tegen het Weireldploegsje. Naast hem posteren we Laurent Depoitre. Hij vierde de gouden pump van zijn Shana met een knalprestatie. Hij verloor -alweer- geen bal en knalde een mooie tegen de touwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties