Dagboek: "Als haringen in een ton"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Dagboek: "Als haringen in een ton"
Foto: © SC

Nog tot 8 februari gaat in Equatoriaal Guinea de 30e editie van de Africa Cup door. Uittredend vicekampioen Burkina Faso droomt deze keer van winst en is danig Belgisch getint. Paul Put stuwt de spelers aan, sportdokter Chris Goossens maakt ze speelklaar. Het dagboek!

"Vandaag de dag van de waarheid. Ondanks alle tegenslagen, gaan we winnen tegen thuisland Equatoriaal Guinea. De story omtrent de lijnbus is afgelopen. We kregen nu minibusjes om onze verplaatsingen te doen. Als haringen in een ton, maar beter dan de versleten plastieken stoelen van ons vorig exemplaar."

Politie geld doneren om te kunnen tanken

"Normaal word je bij internationale wedstrijden met politiebegeleiding door het verkeer geloodst. Gisteren bleek de politiejeep echter zonder benzine te zitten en moesten we geld doneren om te kunnen tanken. De politiemotard stond dan weer in panne."

"De dag voor de wedstrijd mag je doorgaans in het stadion trainen, gisteren was dat een veld buiten het stadion. Gevolg, Zongo - onze rechterflankspeler - liep een enkeldistorsie op en raakt niet fit voor de cruciale partij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties