Kljestan: "Gedurende drie jaar waren we een van beste duo's op middenveld"
Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Kljestan: "Gedurende drie jaar waren we een van beste duo's op middenveld"
Foto: © SC

Sacha Kljestan nam met pijn in het hart afscheid van Anderlecht voor een nieuw avontuur in eigen land. Hij zal zijn periode bij paars-wit altijd in het hart blijven dragen en heeft nog persoonlijke dankwoorden voor de supporters.

Bij RSCA TV kijkt hij terug op zijn periode bij Anderlecht. "Ik denk dat de beste speler waar ik mee samengespeeld heb, Mbark Boussoufa was. Ik vond hem altijd een heel speciale en unieke speler."

Het liefste voetbalde hij echter met Lucas Biglia. "Omdat we zo'n speciale band hadden als we samen op het veld stonden. Iedereen wist dat het op het middenveld goed zou gaan als wij samen speelden. Onze relatie was heel goed op het veld en gedurende drie jaar waren we een van de beste duo's op het middenveld in België. 

Wat hij na zijn spelerscarrière zal doen, weet Kljestan nog niet. "Ik zal zeker terugkeren. Ik denk dat Anderlecht altijd een deel van mijn leven zal blijven en vanaf nu word ik supporter van de ploeg." Hij sluit af met mooie woorden voor de fans. 

"Bedankt om mij in julllie familie en in jullie harten op te nemen. Anderlecht zal mij altijd nauw aan het hart liggen en vanaf nu ben ik, net als jullie, supporter. Ik hoop dat jullie mijn carrière zullen blijven volgen en dat Anderlecht, met jullie steun, de 34ste landstitel zal binnenhalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties