Reactie Cercle krijgt de bal er niet in: "We kunnen nog 100 jaar doorspelen zonder te scoren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Cercle krijgt de bal er niet in: "We kunnen nog 100 jaar doorspelen zonder te scoren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge was tegen Anderlecht in de eerste helft nergens, maar begon na de rust plots degelijk te voetballen. Het probleem van dit seizoen bleef hen parten spelen. Kansen creëren en goals maken, het lukt hen blijkbaar echt niet.

Sander De Graeve in Brugge

Bart Buysse zag waar het schoentje knelde: "In de eerste helft hadden we veel te veel respect voor Anderlecht. We hebben afgewacht wat ze gingen doen, maar Anderlecht was ook niet sterk vanavond. Ze hebben geteerd op hun individuele kwaliteit en op dat vlak schieten wij tekort."

"In de tweede helft konden we ze terugdringen, maar we konden geen kansen creëren. We weten al langer dan vandaag dat het moeilijk is. We voetballen altijd tot aan de zestien meter, maar dan gebeurt er nooit iets. We hebben geprobeerd, maar we konden deze match nog honderd jaar spelen, we zouden nog steeds niet scoren."

Ik maak geen spelers af, maar het was een slechte match van Richard

Ook coach Vidarsson geeft aan dat er dringend aan gewerkt moet worden. "We blijven de verkeerde keuzes maken voorin. Dat is ons grootste probleem, eens we in de zone van de waarheid zijn creëren we geen kansen. Voor het overige moet ik mijn team een pluim geven voor hun tweede helft."

Sukuta-Pasu mocht die pluim alvast niet in ontvangst nemen. Hij werd er bij de rust al afgehaald en kreeg het publiek vaak over zich heen. "Of het gedaan is voor hem? Dat zullen we wel zien, ik maak geen spelers af. We zien wel wie de volgende matchen zal spelen, het was een slechte match van Richard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties