Reactie Ruytinx haalt uit naar arbitrage: "Geef De Bleeckere alsjeblieft zijn fluitje terug"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
Ruytinx haalt uit naar arbitrage: "Geef De Bleeckere alsjeblieft zijn fluitje terug"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende voelde zich gisteren bekocht door Lawrence Visser. Sporting Lokeren won met het kleinste verschil aan de kust, maar na afloop werd er vooral nagekaart over de strafschopfase. Wij vroegen de hoofdrolspelers om hun mening. Was het een penalty?

Cédric De Volder in Oostende

Bjorn Ruytinx: "JA!"

"In mijn ogen was het een honderd procent strafschop", knikt El Toro. "Davino heeft me zuiver. Ik zie de doelman komen en duw de bal nog net op tijd naar buiten. In mijn ogen is het geen rode kaart voor de doelman, maar hij heeft me wel zuiver."

Ruytinx was dan ook teleurgesteld in de prestatie van de scheidsrechter. "Jongens, het kan niet blijven duren. Geef Frank De Bleeckere alsjeblieft zijn fluitje terug. Sinds zijn vertrek is het serieus bergaf gegaan met die mannen."

Davino Verhulst: "NEE!"

"Ik begrijp eigenlijk niet dat er veel te doen is om die fase", klinkt het bij de goalie van Lokeren. "Ik denk dat ik honderd procent de bal heb. Het ziet er misschien spectaculair uit, maar dat is het helemaal niet."

"Ik geef toe dat ik een fout zou uitgelokt hebben als ik eventjes had getwijfeld", besluit Verhulst. "Maar ik glijd de bal gewoon uit de voeten van Bjorn. Ik raak hem misschien een beetje. Maar dat mag toch in het voetbal?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties