Bekijk hier Barcelona - Villarreal!

Redactie
| 0 reacties
Bekijk hier Barcelona - Villarreal!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag is er topvoetbal op een woensdagavond. Zo is er in Spanje een topduel tussen Barcelona en Villarreal. Wie neemt een optie op de volgende ronde in de Copa del Rey? U Kan het live en vanop de eerste lijn volgen.

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan om 20 uur uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

Het is voor Barcelona stilaan tijd om kleur te bekennen en op alle fronten te blijven meespelen. Dan moet natuurlijk gewonnen worden van Villarreal in de Copa del Rey.

Vanaf 20 uur dus zeker afstemmen op UNIBET als u de strijd tussen Messi & co tegen Villarreal wil zien. Het zou wel eens een erg interessant duel kunnen worden en als de bezoeker stunten, kan je van een gratis bonus van 60 euro meteen 390 euro maken.

En ook de rest van de avond kan je voetbal zien via UNIBET TV. Wat dacht je van de matchen uit Italië en Frankrijk? Ook Yannick Ferreira-Carrasco komt vanavond in actie tegen Rennes! Ook deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties