Timmermans luidt de alarmbel: "Zo verder doen is geen optie"

Timmermans luidt de alarmbel: "Zo verder doen is geen optie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Amper volk voor Club-Cercle, 9000 fans voor Anderlecht-Gent. En dat zijn dan de halve finales van de Beker van België. Vanuit vele hoeken gaan stemmen op om een hervorming, maar die krijgen ook tegenkantingen.

Johan Timmermans, voorzitter van KV Mechelen, is één van de mensen die het anders wil zien. "Het zou toch veel spannender zijn als de eersteklassers niét beschermd worden? (Nu zitten ze er pas in vanaf de 1/16de finales, nvdr.) En als er altijd met rechtstreekse uitschakeling zou gewerkt worden?", zegt hij in HLN.

De spanning was na de heenwedstrijd al verdwenen uit beide wedstrijden en dat verklaart deels de magere opkomst. "Ik heb woensdagavond gezapt van Club-Cercle naar de wedstrijden in Engeland. Oké, we mogen geen appelen met citroenen vergelijken, maar de kloof was zó groot."

"Als de beker tenminste nog spannend is, dan zijn we toch al een eind verder. De bond en de Pro League zijn momenteel op zoek naar een nieuwe sponsor. Hopelijk zorgt dat mee voor een nieuwe ideeën over hoe de beker te organiseren, want op deze manier verder doen vind ik geen optie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties