Van Holsbeeck na jeugdsucces: "Weer 2-3 die gaan doorbreken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Van Holsbeeck na jeugdsucces: "Weer 2-3 die gaan doorbreken"
Foto: © SC

Het was feest in Anderlecht maandagavond. 13.000 fans - volgens de club - zagen de U19 winnen tegen Barcelona. "Een beloning voor heel de club", noemde manager Herman Van Holsbeeck het.

Van Holsbeeck ging persoonlijk met de voorzitter naar de kleedkamer om iedereen te feliciteren. "Dit is een pluim op de hoed van Jean Kindermans en al zijn mensen. Zij die dag in dag uit in de schaduw werken. Het is een bevestiging: Anderlecht is goed bezig", aldus de paars-witte manager.

Anderlecht is goed bezig

Anderlecht heeft nog één horde te nemen vooraleer het in Nyon het toernooi mag spelen met de beste vier ploegen. "Maar de coach heeft direct duidelijk gemaakt dat ze zich nu eerst moeten concentreren op Porto. En als ze die match winnen, krijgen ze hun beloning in Zwitserland. Maar dit was een fantastische avond die we moeten koesteren met al die fans."

En Van Holsbeeck ziet de jeugdpolitiek weeral beloond. "Deze groep is geweldig gegroeid. Je ziet zo dat er weer talent in zit en dat er twee of drie zijn die kunnen doorstoten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties