Spits blijft bij promotie: "Ik wil met OHL naar eerste klasse"
Geoffrey Rockele
| 2 reacties
Spits blijft bij promotie: "Ik wil met OHL naar eerste klasse"
Foto: © photonews

Vorig seizoen moest OH Leuven in de eindronde knokken om in eerste klasse te blijven, zonder succes. Dit seizoen willen de mannen van Jacky Mathijssen via de eindronde opnieuw promoveren. En om dat te bereiken moeten er doelpunten gemaakt worden.

Met vier goals in 23 wedstrijden levert Ibrahim Somé voorlopig geen topprestatie, maar de Congolese spits wil knallen op het einde van het seizoen. “Tegen de eindronde wil ik de honderd procent halen, want ik wil met OHL naar eerste. Dat was mijn doel toen ik naar hier kwam”, meldt hij aan Het Nieuwsblad.

Somé voelt zich goed in Leuven en ziet dan ook geen reden om te vertrekken volgend seizoen als de club met hem verder wil. “Dit is een familieclub met uiterst professionele structuur. Geloof me, die combinatie kom je niet veel tegen.”

De spits beseft dat hij zal moeten scoren om mee promotie af te dwingen. “Als ik aan 100 procent van mijn mogelijkheden zit en mijn aantal goals op een respectabel niveau kan brengen, dan zal iedereen blij zijn, niet in het minst ikzelf. Ik weet dat ik met mijn mogelijkheden meer moet scoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties