PO1 is binnen, maar Kerels willen meer: "Geen enkele topclub kijkt uit naar tripje naar Kortrijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
PO1 is binnen, maar Kerels willen meer: "Geen enkele topclub kijkt uit naar tripje naar Kortrijk"
Foto: © photonews

We hebben zo'n flauw vermoeden dat er de afgelopen dagen het één en ander is afgefeest bij KV Kortrijk. De West-Vlamingen haalden afgelopen zaterdag het ticket voor PO1 binnen. We zouden bijna vergeten dat er zondag ook nog wordt gevoetbald. "En die punten kunnen belangrijk zijn in de nacompetitie."

De woorden van Yves Vanderhaeghe doen toch enige Kortrijkzaanse ambitie vermoeden in play-off 1. De Kerels zijn alleszins niet van plan om de hoop in de elitegroep gewoon te vullen.

"Het is onze ambitie om zoveel mogelijk te winnen", aldus de coach van KV Kortrijk op het televisiekanaal van de club. "De tegenstanders zijn dan wel van een ander kaliber, maar we bewezen dit seizoen al dat we iets kunnen betekenen."

De voormalige middenvelder van RSC Anderlecht beseft echter maar al te goed dat Dame Fortuna ook zal nodig zijn in de nacompetitie. "Maar geen enkele topclub kijkt uit naar een bezoekje aan het Guldensporenstadion."

Er zijn een pak jongens die hogerop willen. Ze kunnen nu bewijzen dat ze een transfer waard zijn

"Er zijn ook een pak jongens die hogerop willen", besluit Vanderhaeghe. "Ze kunnen nu bewijzen dat ze een transfer waard zijn. Maar eerst willen we winnen bij Lierse SK. Hoe jammer zou het zijn om nu te verliezen van de allerlaatste?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties