Preud'homme heeft opnieuw extra mogelijkheden: "Maar de positie van Vazquez is niets voor ons"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Preud'homme heeft opnieuw extra mogelijkheden: "Maar de positie van Vazquez is niets voor ons"
Foto: © Photonews

Club Brugge start de play-offs dan wel zonder Victor Vazquez, maar Felipe Gedoz en José Izquierdo zijn net op tijd terug fit. Met andere woorden: Michel Preud'homme heeft minder puzzelwerk. "Maar wij zijn flankspelers", krijgt de Luikenaar toch een duidelijke hint.

Club Brugge miste de voorbije weken de frivole toets van Felipe Gedoz en José Izquierdo. Beide jongens lagen in de lappenmand, maar zijn net op tijd klaar om te knallen in play-off 1. En dan denken we natuurlijk meteen: hé, één van hen kan toch gewoon op de positie van Victor Vazquez voetballen?

"Ik heb het een keertje geprobeerd", lacht José Izquierdo in Het Laatste Nieuws. "Maar ik wil recht op doel af gaan. Victor ziet ook alles in een fractie van een seconde. Bij mij duurt het iets langer."

Vazquez ziet alles in een fractie van een seconde. Bij mij duurt het iets langer

"Ik speelde in Uruguay al op een centrale positie", gaat Felipe Gedoz verder. "Maar daar acteerde ik lager en had ik meer ruimte. Op de positie van Victor is er helemaal geen ruimte. En dat is niet mijn sterkte."

Al zal het Preud'homme wellicht worst wezen. Gedoz en Izquierdo kunnen eigenlijk gewoon hun geliefde flank bevolken, terwijl Lior Refaelov centraal het spel gaat verdelen. En dan komt blauw-zwart misschien wel opnieuw helemaal onder stoom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties