Reactie Waasland-Beveren blijft in eerste, maar wat met Emond? "Zijn contractverlenging is prioritair"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Waasland-Beveren blijft in eerste, maar wat met Emond? "Zijn contractverlenging is prioritair"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren verzekerde zich, dankzij Veselinovic en KV Mechelen van het behoud en dus kan er naar de toekomst gekeken worden. Manager Poppe heeft heel wat werk. Het wordt immers geen sinecure om Renaud Emond, die met de Gouden Bal speelde. In Beveren te houden.

Sander De Graeve in Beveren

"We gaan zo snel mogelijk met hem aan tafel zitten", gaf algemeen manager Dirk Poppe aan na de wedstrijd. "Het is de bedoeling dat we zijn contract verlengen. Hij heeft zeker niets tegen onze club, maar wou afwachten hoe het zou aflopen in de degradatiestrijd." Emond heeft een groot aandeel in het behoud, maar hem verkopen zou wat geld in het laatje kunnen brengen.

Bedankje en knipoog voor KV Mechelen

"Dan zijn we opnieuw aan het financiële aan het denken. We gaan niet incasseren en dan dertig anderen gaan halen. Het is dankzij Emond dat we nog in eerste klasse spelen", sluit Poppe af. De speler zelf wou zich nog niet uitspreken over zijn toekomst. "Ik weet het niet, ik wou wachten tot aan de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Eerst heb ik een week vakantie, daarna kan ik eraan denken."

"We zullen wel zien. Ik heb nog een jaar, als ik dat moet volmaken, zal ik dat doen." Emond en Waasland-Beveren krijgen nog de kans om de spelers van KV Mechelen te bedanken. Ze komen hen twee keer tegen in play-off 2. "Ze krijgen zeker een bedankje en een knipoog", lacht Emond.

"We danken Veselinovic, het lijkt wel het lot, hoe hij zijn ex-club hielp. We mogen ook de speler van Cercle die de penaltyfout beging bedanken." Zijn Gouden Stier is hij wel voor, minstens, een weekje kwijt. "Dat is echt een bonus voor me, die Stier. Ik lever met plezier die Gouden Stier in voor het behoud van Waasland-Beveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties