Dominique Vugts tegen ex-ploeg: "Hopelijk kunnen wij lachen na de match"

Dominique Vugts tegen ex-ploeg: "Hopelijk kunnen wij lachen na de match"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staan er drie duels in de BeNe League op het programma. Vooral voor Dominique Vugts wordt het een speciale wedstrijd: zij trekt met kersvers bekerfinalist Lierse naar haar ex-club Telstar.

Door Aernout Van Lindt

Na Willem II en Utrecht speelde Vugts twee jaar bij Telstar, alvorens ze dit seizoen overkwam naar Lierse. Met dat Lierse wist ze zich afgelopen weekend nog te plaatsen voor de bekerfinale, nu volgt alweer een duel in de BeNe League tegen ... Telstar.

"Op voorhand heb ik weinig gehoord van de ex-teammaats. We laten elkaar daarin wat gerust", aldus Vugts. "Maar na de wedstrijd zullen we wel eens herinneringen ophalen en elkaar wat jennen."

Wil me bewijzen in Telstar

"Hopelijk kan ik na de match lachen, want we gaan wel op zoek naar de drie punten in Telstar. We mikken natuurlijk ook op de bekerfinale, maar eerst willen we nog een paar mooie resultaten neerzetten in de BeNe League. En ik wil me er toch bewijzen, ja."

Belangrijk wordt het duel van vanavond sowieso: Telstar staat vijfde, Lierse achtste op zes punten. Na vanavond kan de kloof dan ook voor de helft kleiner worden.

Eerste overwinning OHL?

Nog in Nederland gaat OH Leuven op weg naar zijn verste verplaatsing, tevens de laatste van het seizoen richting Nederland. Het neemt het daarin op tegen Heerenveen. 

OH Leuven kon dit seizoen nog maar 1 puntje pakken, maar wil het seizoen op een goede manier afsluiten. Een eerste overwinning door een kleine stunt in het hoge Noorden zou dan ook erg knap zijn.

Volledig programma:

Telstar - Lierse 19.30u
Twente - PEC Zwolle 19.30u
Heerenveen - OHL 19.30u

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties