Cercle Brugge zet Vidarsson op de straatstenen, Van Wijk neemt over

Cercle Brugge zet Vidarsson op de straatstenen, Van Wijk neemt over
Foto: © Photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft zonet Arnar Vidarsson ontslagen. Nu de Vereniging veroordeeld is tot play-off 3 wil het met een meer ervaren coach de eindstrijd aangaan. Dennis van Wijk

Nadat Cercle zondag in extremis nog tot PO 3 veroordeeld werd, gingen er al geruchten op dat het einde van Vidarsson nabij was. De naam van Dennis van Wijk, eindrondespecialist en man die een team er mentaal weer bovenop kan helpen, werd al gefluisterd.

"Na de enorme opdoffer van vorige zondag staat een moeilijke maar uitdagende opdracht voor de deur. Deze middag is beslist om deze opdracht niet aan te vatten met Arnar Vidarsson."

"Cercle wil Arnar, die 7 jaar geleden als speler bij Groen-Zwart terecht kwam, dan ook oprecht bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de Vereniging."

Van Wijk is terug

Daar kwam nu ook bevestiging over. Van Wijk neemt per direct het team over laat Cercle weten. "De Nederlander, die Cercle al coachte tussen 1998 en 2002, kent de Vereniging goed en heeft de nodige ervaring met play-offs en eindrondes", luidt het op de website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties