Praktische info voor Club-fans (bis): Met Voetbalkrant.com én Über spotgoedkoop Istanboel rond!

Praktische info voor Club-fans (bis): Met Voetbalkrant.com én Über spotgoedkoop Istanboel rond!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet morgen vol aan de bak bij Besiktas JK. Vandaag en morgen reizen een pak Belgische fans af naar de Turkse grootstad. Onze reporters zijn al ter plaatse en zochten voor jullie dé goedkoopste en gemakkelijkste weg doorheen de stad.

En we hebben één woord voor jullie: Über. In tegenstelling tot onze contreien is de persoonlijke taxidienst in Istanboel wel algemeen aanvaard. We testten het overigens al uit en de werking is feilloos én spotgoedkoop.

Wat moet je doen? 

Simpel: de app downloaden in de App Store, Play Store of via Uber.com. En Voetbalkrant.com zet je meteen op weg. Vul bij registratie bovenstaande promocode ('ubervoetbalkrant') in en ontvang meteen een bonus van vijftien euro.

Bovendien word je in Istanboel momenteel overstelpt met kortingen. Een ritje van de luchthaven naar het centrum kost met Über XL momenteel amper tien euro... in plaats van veertig! Voor de volledigheid: elke rit profiteer je van een korting van 35 procent!

Maar heb ik dan geen Wi-Fi nodig? 

Jawel! Maar ook daar hebben we een oplossing voor: TTNET. De Turkse variant van - laat ons zeggen: Telenet - biedt talloze hotspots aan. Volg daarvoor simpelweg onderstaande instructies.

Het systeem is niet feilloos, maar daarvoor heb je natuurlijk Starbucks of één van de talloze cafeetjes met Wi-Fiverbinding. Wil je nog meer praktische trips voor de Europa League-verplaatsing bij Besiktas? Lees dan snel DIT ARTIKEL!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties