Praktische info voor Club-fans: dé weg om Istanboel te ontdekken!

Praktische info voor Club-fans: dé weg om Istanboel te ontdekken!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet morgen vol aan de bak bij Besiktas JK. Vandaag en morgen reizen een pak Belgische fans af naar de Turkse grootstad. Onze reporters zijn al sinds gisteren ter plaatse en gingen voor jullie op prospectie.

Het merendeel van de Club-fans landt op Atatürk International Airport. En vanaf dat punt hebben we meteen een tip voor jullie klaar. Enig probleem: een internetverbinding...

Hoe kom ik aan Wi-Fi? 

TTNET - laat ons zeggen: het Turkse Telenet - biedt tal van hotspots aan. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is bovenstaande instructies volgen. Het is belangrijk om het netwerk van Avea te kiezen en een sms'je te sturen naar 4321.

Al geven we het zelf ook toe: deze methode is niet foutloos. In de luchthaven kies je dan simpelweg voor een heerlijke kop koffie bij Starbucks terwijl je hun draadloos netwerk gebruikt. Waarom? Wel, dat leggen we je nu uit...

Hoe geraak ik in mijn hotel? Hoe geraak ik in het centrum? 

Ook de Turken weten inmiddels dat buitenlanders er niet om malen om duur te betalen voor een taxiritje. Gelukkig is er Über. In tegenstelling tot onze contreien is die persoonlijke taxidienst in Istanboel wel algemeen aanvaard. Wil je meer info? Klik dan snel op DEZE LINK.

Meer zelfs: we helpen je graag een handje! Via onderstaande promotiecode ('ubervoetbalkrant') ontdek je in een mum van tijd de wereld van Über. Nog niet overtuigd? Momenteel word je in Istanboel overstelpt met kortingen. Een ritje van de luchthaven van het centrum kost zo amper een tiental euro... in plaats van veertig!

En dan natuurlijk nog iets: wat is er daar eigenlijk te doen? 

Istanboel is een stad met eindeloze mogelijkheden. Maar we beseffen natuurlijk maar al te goed dat een voetbalfan niet van plan is om de culturele hoogtepunten mee te pikken. 

Dus bij deze: hét bruisende centrum van de stad kan je op en rond het Taksimplein vinden. Caféetjes, restaurantjes, de typische kebabs én een sfeervol nachtleven. Alles is er aanwezig om er wederom een onvergetelijke Europese trip van te maken. 

En heb je onderweg nog ergens een Turkse vriendin leren kennen? Dan haal je toch gewoon een bloemetje uit de automaat!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties