Turkse media liggen niet wakker van Club Brugge: "We zullen dat varkentje wel eventjes wassen"

Turkse media liggen niet wakker van Club Brugge: "We zullen dat varkentje wel eventjes wassen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat morgen in het Atatürk Stadion op zoek naar de historische kwalificatie voor de kwartfinale van de Europa League. Maar Istanboel is er gerust op. "Besiktas JK wast het blauw-zwarte varkentje wel eventjes."

Cédric De Volder in Istanboel

Club Brugge won de heenwedstrijd dan wel met 2-1, maar daar trekken de Turken zich niets van aan. Kara Kartallar is er dan ook van overtuigd: Club Brugge maakt geen kans in een volgepakt Atatürk Olimpiyat Stadi. 

"Ik geloof niet dat die Belgische ploeg hier kan komen winnen", hoorden we gisterenavond ook al op straat bij enkele fans. "Dat Besiktas verloor in Brugge? Ja, en dan? Verwacht jullie maar aan een heksenketel."

Ook de Turkse kranten zijn momenteel amper bezig met de komst van de Belgische leider. De pijlen worden vooral gericht op de spannende titelstrijd in de Süper Lig. 

Besiktas is momenteel de fiere Turkse leider, maar telt amper twee punten voorsprong op Galatasaray en vier eenheden op Fenerbahçe. En zondag staat de topper tegen het nummer drie op het programma. Dat is eigenlijk ook een (soort van) bekerfinale, hé...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties