Club-voorzitter haalt alle druk weg: "Ik heb nooit gezegd dat we prijzen moeten pakken"

Club-voorzitter haalt alle druk weg: "Ik heb nooit gezegd dat we prijzen moeten pakken"
Foto: © photonews

Bart Verhaeghe heeft een andere weg ingeslagen. De voorzitter van Club Brugge heeft momenteel alle stress weggenomen bij zijn club. "Omdat het seizoen toch al geslaagd is", zegt hij in HLN. "Niks moet nog, alles kan."

Toch vreemd voor een voorzitter die de voorbij acht jaar zijn club niks zag winnen. "We gaan er alles aan doen om te winnen, maar als Anderlecht straks beter blijk, dan is dat zo. In sport heb je altijd winnaars en verliezers. Als wij straks verliezen, is dat geen ramp", benadrukt Verhaege.

We willen meedoen en daar staan we nu

"We maken een ongelooflijk seizoen door. Alleen al Europees is het top. Geen enkele Belgische club kan betere statistieken voorleggen en in de Europa League zijn we de enige ongeslagen ploeg. Niet tegen absolute topploegen, maar je moet het toch doen."

Ook de titel is geen must. "Ik heb nooit verklaard dat we prijzen moeten pakken. Wel dat we willen meedoen", aldus Verhaeghe. "En daar staan we vandaag. We zijn dominant aanwezig op drie fronten. Enkele seizoenen geleden was dat nog ondenkbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties