Supporters waarschuwen Rode Duivels

Supporters waarschuwen Rode Duivels
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Er waren weer heel wat aandachtige supporters op de open training van de Rode Duivels. Een kans om hun nationale helden aan het werk te zien, laten zij niet schieten. Wat verwachten zij van de wedstrijden tegen Cyprus en Israël?

Door Tom Stroobants

De komende tegenstanders zijn voor het grotendeels van de supporters nobele onbekenden. Cyprus wordt laag ingeschat, over Israël horen we hier en daar iets positiefs. "Hen moet je echt niet onderschatten. Ik heb ze enkele keren aan het werk gezien en toen speelden ze degelijk voetbal."

In het verleden werd nochtans niet altijd gewonnen van de zogenaamd kleinere ploegen. De supporters die wij spraken, zien eenzelfde scenario zich nu niet voordoen. "De kwaliteit van onze ploeg is zo groot, dat ik mij het nu niet kan voorstellen. Als je kijkt welk niveau bepaalde spelers halen bij hun club, mogen we er niet aan twijfelen."

Geen zes op zes is een teleurstelling

Kevin De Bruyne is één van de spelers die de laatste maanden zeer sterk presteert. Zijn naam komt dan ook telkens meteen naar boven. "De statistieken die hij dit seizoen kan voorleggen, zijn fenomenaal. Ik hoop dat hij bij de Rode Duivels even beslissend kan zijn."

Over het resultaat lijken alle supporters her roerend eens te zijn. "We gaan twee keer winnen, geen twijfel mogelijk", klonk het in 100% van de gevallen. "We hebben alle vertrouwen in een sterke prestatie. Het zou een echte terleurstelling zijn als ze geen zes op zes pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties