Deze 10 spelers zijn 'hot' op de transfermarkt

Deze 10 spelers zijn 'hot' op de transfermarkt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het einde van seizoen nadert in alle Europese competities. Transfergeruchten doen volop de ronde, dus hoog tijd voor Voetbalkrant.com om een lijstje te maken met 10 spelers die deze zomer erg gewild zijn door de Europese topploegen. Daarbij natuurlijk één Belg: Kevin De Bruyne.

Paul Pogba

 Een naam die tegenwoordig wel elke dag in het transfernieuws verschijnt. De Juventus-middenvelder staat op het verlanglijstje van ploegen zoals Real Madrid, PSG en Chelsea. Nu zou blijkbaar ook Barcelona zich in de debatten mengen om de 22-jarige middenvelder binnen te halen.

De Fransman verliet enkele jaren geleden Manchester United omdat hij geen speelkansen kreeg onder Sir Alex Ferguson. Hij verkaste naar Juventus om daar een sterkhouder op het middenveld te worden. Zal hij ook volgend seizoen nog te zien zijn bij de Oude Dame?

Kevin De Bruyne

 De vraag is naar welke club onze Rode Duivel niet kan. Hij speelt al een heel seizoen de pannen van het dak bij Wolfsburg en gaf tot nu toe de meeste assists van alle Europese competities.

City en United voeren een strijd in Manchester om de handtekening van De Bruyne, maar ook Bayern München ziet in de Rode Duivel een toekomstige opvolger voor Robben of Ribéry. Er wordt tegenwoordig een prijskaartje van 60 miljoen euro rond zijn nek gehangen.

Radamel Falcao

De Colombiaan heeft sinds zijn knieblessure van vorig jaar zijn oude niveau nog niet teruggevonden. Falcao wordt dit jaar door Manchester United gehuurd van AS Monaco, maar spelen doet hij amper in Manchester.

De ex-aanvaller van Porto zal wellicht teruggaan naar het Prinsendom, maar ook een verkoop aan een andere club lijkt zeker een optie. Spelen zal hij alvast meer willen doen.

Angel Di Maria

Het botert al lang niet meer tussen de Argentijn en zijn coach Louis van Gaal. Di Maria speelde een goed begin van het seizoen, maar zit sinds enkele maanden te vaak op de bank.

De vleugelaanvaller kwam vorig jaar over van Real Madrid voor een bedrag van om en bij de 75 miljoen euro, maar zou misschien sneller dan verwacht andere oorden opzoeken. Vooral PSG lijkt kanshebber nummer één om de Argentijn binnen te halen.

Mats Hummels

De 26-jarige verdediger van Borussia Dortmund wordt vooral gelinkt aan de toppers van de Premier League. Louis Van Gaal zou hem maar al te graag zien komen om de United-defensie te versterken.

Ook Arsenal liet zijn oog al vallen op de Duitser, maar de Londense club haalde onlangs nog Gabriel Paulista. Een overgang naar Manchester lijkt dus eerder een optie dan een verhuis naar Londen.

Gareth Bale

De duurste speler aller tijden kreeg in 2015 al een pak kritiek te slikken. Er wordt met een schuldige vinger gewezen naar de ex-Tottenham speler vanwege de slechte resultaten de laatste maanden. Manchester United zou hem maar al te graag binnenhalen als vervanger voor Di Maria.

Edin Dzeko

De aanvaller van Manchester City zit meer op de bank dan hem lief is. Vooral Juventus zou aan de mouw van de boomlange aanvaller trekken. De Italiaanse kampioen ziet in hem een eventuele vervanger voor moest Morata andere oorden opzoeken.

Marco Reus

Manchester United, Arsenal, Real Madrid, Liverpool… Alle Europese grootmachten staan met open armen klaar om de Duitse international te verwelkomen.

De Dortmund-speler verlengde onlangs zijn contract bij Borussia tot 2019, maar toch zou hij niet weigerachtig staan tegenover een transfer.

Raheem Sterling

De contractonderhandelingen van de Liverpool-winger blijven maar aanslepen. Brendan Rodgers zou hem een monsteraanbod hebben gedaan waarbij hij 500.000 euro per maand zou gaan verdienen, maar dat zou de 20-jarige speler geweigerd hebben.

Er zijn veel kapers op de kust voor de jonge international. Vooral Arsenal en Arsène Wenger zouden Sterling graag zien komen. Wenger zei eerder al dat hij “Sterling een topspeler vindt”. U kan al raden welke 2 teams het zaterdag tegen elkaar opnemen. Jawel, Liverpool en Arsenal.

Theo Walcott

Het contract van de 25-jarige Walcott loopt in 2016 af en de onderhandelingen zouden wat stroef verlopen. Liverpool toonde enkele weken geleden belangstelling voor de vleugelaanvaller en nu zou Chelsea zich ook in de debatten lijken te mengen.

In de Britse pers wordt er zelfs al over een ruil tussen Walcott en Sterling gesproken. De kans dat de Engelsman naar de Londense concurrent Chelsea overstapt, oogt natuurlijk wel bijzonder klein. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties