Club Brugge is voor iedereen titelfavoriet nummer één: "Maar ook Gent en Standard kunnen prijs pakken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club Brugge is voor iedereen titelfavoriet nummer één: "Maar ook Gent en Standard kunnen prijs pakken"
Foto: © Photonews

Club Brugge heeft de knop omgedraaid. De West- Vlamingen wonnen een tweetal weken geleden de Beker van België, maar de honger is nog steeds niet gestild. "Ik zag op training een enorm gretige groep", aldus een tevreden Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

Het moet gezegd: de sfeer is ontspannen bij Club Brugge. Heel ontspannen! En het moet ook gezegd: blauw-zwart wordt gezien als dé favoriet voor de titel. De perszaal van Olympia was vanmiddag - en ja, dat is uitzonderlijk - helemaal volgelopen voor de persbabbel van Michel Preud'homme.

"Ik vind nochtans niet dat wij meer favoriet zijn dan anders", knipoogt de Luikenaar. "Of RSC Anderlecht onze grootste concurrent is? De kernen van Standard en KAA Gent zijn ook in staat om die prijs te pakken. KV Kortrijk en Sporting Charleroi misschien niet, maar ze kunnen ons wel allemaal pijn doen."

Het verhaal van al die jaren zonder prijs is nu wel voorbij 

De druk is er bij Club Brugge ondertussen wel een beetje af. "Maar eigenlijk is er weinig veranderd na die bekerwinst. We hebben die prijs te pakken, maar meer ook niet. Al is het verhaal van al die jaren zonder prijs nu wel voorbij natuurlijk." (lacht)

"Ik ben tevreden dat ik op training de voorbije dagen geen decompressie heb gezien", besluit Preud'homme. "De goesting was enorm groot. En in deze weersomstandigheden is dat niet evident. Dat bewijst de volwassenheid binnen mijn groep. De honger is nog steeds groot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties