Familie Ciman in Montréal: "Onze dochter is meer open geworden"

Geoffrey Rockele
| 2 reacties
Familie Ciman in Montréal: "Onze dochter is meer open geworden"
Foto: © photonews

Het gaat prima in Canada met Laurent Ciman. Op sportief vlak wenkt de CONCACAF Champions League-finale en ook zijn dochter Nina stelt het goed.

Pakkende beelden waren het, Laurant Ciman die zijn afscheid op Sclessin kon vieren met een doelpunt tegen Anderlecht, vlak voor zijn vertrek naar Montréal Impact. Nu ook zijn gezin in Canada is, lacht het leven hen toe.

Eerste schooldag

"Naar Canada vertrekken was de beste beslissing uit ons leven", vertelt zijn vrouw Diana aan Sudinfo. "De ploeg en de makelaar van Laurent hebben ons hier uitstekend opgevangen."

Voor dochter Nina waren het ook spannende dagen deze week. "Ze is maandag voor het eerst naar school geweest. Onze dochter krijgt 40 uur per week goede begeleiding en bovendien hebben we haar voeding aangepast."

Die methode lijkt ook goed te werken."Tegen alle verwachting in heeft Nina al vorderingen gemaakt. Ze is meer open geworden. We zijn erg tevreden en tegelijk ook gerustgesteld."

Finale wenkt

Ook op sportief vlak gaat het Laurent Ciman voor de wind. Met zijn club Montréal Impact won hij de heenwedstrijd van de CONCACAF Champions League, de Noord-Amerikaanse tegenhanger van het Europese kampioenenbal, met 2-0 van Alajuelense uit Costa Rica.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties