Nieuwe slogan AA Gent zorgt meteen voor commotie

bart ver elst
| 70 reacties
Nieuwe slogan AA Gent zorgt meteen voor commotie
Foto: © photonews

AA Gent pakt vlak voor de start van de play-offs uit met een nieuwe slogan. Deze luidt: We are one family, we are Buffalo". Meteen werd er een petitie opgericht door fans die niet akkoord gaan met deze nieuwe slogan.

Volgens de club geeft deze slogan de identiteit van de club weer, mede door de clubgedachte, de roepnaam (Buffalo) en het symbool van een indiaan dat hiervoor gebruikt wordt. Dat staat op de website van AA Gent te lezen.

Om de nieuwe slogan in te huldigen, zullen manager Louwagie en voorzitter De Witte het laatste deel van de Buffalomars meelopen. Deze mars is het initiatief van een supportersgroep en zal om 18 uur vertrekken van de stadshal tot de Ghelamco Arena, net voor de openingswedstrijd tegen KV Kortrijk.

Petitie door ontevreden supporters

Maar niet alle supporters zijn blijkbaar tevreden met de nieuwe slogan. Meteen werd volgende petitie door ontevreden supporters opgestart om deze slogan tegen te gaan: http://www.petities24.com/forum/129191

Daarin wordt verweten dat deze slogan de identiteit van de club niet vertegenwoordigt, dat dit slogans zijn voor aartsrivaal Club Brugge en dat de slogan “Nie neute, nie pleuje!” behouden moet blijven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties