Mazzu: "Misschien is Gent wel de beste ploeg van het moment"

bart ver elst
| 9 reacties
Mazzu: "Misschien is Gent wel de beste ploeg van het moment"
Foto: © photonews

Charleroi opende maandag play-off 1 met een nederlaag tegen Anderlecht. De Henegouwse club doet er maar beter aan om de volgende wedstrijd tegen AA Gent te winnen, om nog een rol van betekenis te spelen. "Daar ben ik het niet mee eens", aldus trainer Mazzu.

De Zebra's krijgen nu zaterdag de kans om zich te herstellen van de nederlaag, met een thuiswedstrijd tegen AA Gent. Félice Mazzu wil graag punten rapen, maar beseft dat dat niet gemakkelijk zal worden. "Gent speelt al een hele tijd op hoog niveau, misschien zijn zij wel de beste ploeg van het moment."

"Gent heeft een brede kern. Ze kunnen geblesseerde spelers eenvoudig opvangen",aldus Mazzu in HLN. Toch doet Charleroi best een gooi naar de overwinning om nog mee te doen, nee? "Er komen daarna nog 8 wedstrijden, dus alles kan nog gebeuren. We willen niet als 8e eindigen."

"Charleroi staat niets voor niets in play-off 1 en we spelen zaterdag thuis; met een publiek dat ons een boost zal geven. De laatste competitiematch zit ook nog vers in ons geheugen. Daar hadden we kunnen winnen (Kebano miste in het slot een penalty) van AA Gent", besluit Mazzu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties