Daarom is Moeskroen woedend op Cercle en Pro League

Daarom is Moeskroen woedend op Cercle en Pro League
Foto: © SC

Edward Van Daele is woest. Op Cercle Brugge, die een spelletje spelen met de licentiezaken. En op de Pro League, die de Bruggelingen steunt in hun verzoek en er zo voor zorgt dat de Henegouwers voor het BAS moeten verschijnen.

De voorzitter van Mouscron-Peruwelz heeft zijn ongenoegen meer dan geuit. "Cercle Brugge zit in vieze papieren, zeker sportief en wil de degradatie afwenden door een concurrent aan te pakken", is Van Daele duidelijk tegen de RTBF.

Dat is ontgoochelend op gebied van sportmenship, fairplay en betrouwbaarheid", gaat hij verder. "En wat ons budget betreft; het is een klein, maar mooi bedrag. We willen niet meer uitgeven dan we binnenhalen. Dat hebben we dit jaar ook gekund."

Fairplay? 

Dat de Pro League ook vragen stelde? Dat is helemaal "ongezien", aldus Van Daele. "De Licentiecommissie beslist autonoom, wat zij beslissen mag niet in vraag gesteld worden ten gronde."

Vanavond geeft de voorzitter van Moeskroen nog meer tekst en uitleg na Moeskroen - Oostende. Uiteraard zitten wij klaar om dan ook de scherpste en leukste quotes aan jullie te serveren.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties