Oulare had het voorzien: "We zijn thuis onklopbaar door onze fans"

Oulare had het voorzien: "We zijn thuis onklopbaar door onze fans"
Foto: © Photonews

Profetische woorden waren het, die van Obbi Oulare voor de start van de play- offs. "Ik heb wel wat geleerd uit de reguliere competitie. Dat we in eigen huis onklopbaar zijn. Puur door onze supporters en de sfeer die zij maken."

En hij ging door in Fan!: “Ik wil niet pretentieus klinken, maar zelfs als we ons beste niveau niet halen, hoeven we ons in eigen huis eigenlijk weinig zorgen te maken.”

Matchdag 1 toonde meteen dat Oulare gelijk had: blauw-zwart speelde echt niet goed, maar pakte wel – opnieuw – de drie punten in eigen huis.

Karakter tonen

“Qua inzet was ik wel tevreden van mijn wedstrijd en die van de ploeg tegen Standard. We hebben karakter getoond en de drie punten zijn uiteindelijk het belangrijkste”, bevestigde hij ons toen in het Jan Breydelstadion.

Dat hij zelf de quasi enige echte kans van Club Brugge om zeep hielp? "Tot de laatste seconde dacht ik dat die er in zou gaan. Jammer, maar het liep wel goed met twee voorin. Op kracht en snelheid hebben we onze waarde getoond."

En nu tegen het 'viriele' Kortrijk

Nu wordt het ook tijd om ook op verplaatsing karakter te tonen, met de match tegen Kortrijk straks in het achterhoofd. Er was deze week al veel te doen over het 'viriele spel' van Kortrijk, straks zullen we op het veld zien wat er al dan niet van aan is.

"Ik heb Club tegen Standard vuilere fouten zien maken dan wij tegen AA Gent", was Yves Vanderhaeghe alvast scherp op de persconferentie van de Kerels deze week. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties