Reactie Riga vol lof: "Dit is de overwinning die we vorige week vergaten in Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Riga vol lof: "Dit is de overwinning die we vorige week vergaten in Brugge"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard had vanavond eigenlijk amper moeite met RSC Anderlecht. José Riga had vorige week na de verliespartij bij Club Brugge al voorspeld dat zijn team klaar was om te knallen. En de oefenmeester heeft gelijk gekregen.

Cédric De Volder in Luik

"Ik zag een schitterend Standard", blaast José Riga de loftrompet. "Eigenlijk speelden we dezelfde wedstrijd als vorige week bij Club Brugge, maar deze keer hebben we alles uitgebuit. Er is geen discussie mogelijk: Standard is de verdiende winnaar."

Riga benadrukt nog eens extra dat zijn troepen volledig klaar waren voor de komst van de landskampioen. "Ik merkte de voorbije dagen enorm veel frustratie in de kleedkamer na het verlies. Dat was vandaag te zien op het veld."

Eigenlijk hadden we deze wedstrijd niet mooier kunnen dromen

"Eigenlijk hadden we deze wedstrijd niet mooier kunnen dromen", gaat Riga verder. "En eerlijk? Het is extra leuk om op Sclessin tegen Anderlecht te winnen." (knipoogt)

Besnik Hasi probeerde de Rouches nochtans te verrassen door zijn systeem om te gooien. "Of ik verrast was? Het is moeilijk om de tegenstander te verrassen als het eigen systeem jezelf kan verrassen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties